Dostava

Naše proizvode dostavljamo na cijelom području Republike Hrvatske (uključujući i teško dostupne otoke) besplatno.

Kao dostavnog partnera odabrali smo TISAK i Hrvatsku poštu putem kojih šaljemo pošiljke.

Dostava je besplatna neovisno o dostavnoj adresi, dimenzijama ili težini paketa na području RH.

Svaki komad nakita izrađujemo po primitku narudžbe i nemamo unaprijed gotovih komada. Time spriječavamo nagomilavanje nepotrebnih količina proizvoda i osiguravamo da dobijete samo za vas izrađen komad nakita. Vaš naručeni proizvod će biti izrađen u roku od maksimalno 5 radnih dana od dana vidljive uplate na računu Prodavatelja.

Isporuka proizvoda će uslijediti najkasnije u roku 3 radna dana od gotove izrade proizvoda. Rok izrade počinje teći od vidljive uplate na računu Prodavatelja.

Izrađene proizvode isporučujemo putem TISKA ili Hrvatske pošte, dostava proizvoda se vrši prema uvjetima TISKA, obično paket bude dostavljen u roku 3 – 5 radnih dana i u slučaju Hrvatske pošte 2 – 7 radnih dana. Za poslane pakete putem  TISKA i Hrvatske pošte Vam dostavljamo šifru za praćenje paketa kako bi u svakom trenutku znali gdje je Vaša pošiljka.

Sve naručene artikle nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljki.
U rokove za isporuku ne računaju se:

-dan prijema narudžbe/zahtjeva
-vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese Kupca
-vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje Prodavatelj nije kriv
-neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka

Za sva pitanja oko opcija dostave, javite nam se na email info@laridae-design.com ili nas kontaktirajte putem kontakt obrasca.

Pin It on Pinterest