Dostava

Naše proizvode dostavljamo na cijelom području Republike Hrvatske uključujući i teško dostupne otoke.

Kao dostavnog partnera odabrali smo TISAK i GLS službu putem kojih šaljemo pošiljke.

Troškovi dostave su besplatni za narudžbe iznad 40€, a za narudžbe ispod 40€ se naplaćuju 2€ za Tisak slanje i 4€ za slanje GLS službom. Sami birate željeni način dostave svoje narudžbe prilikom kupovine. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

Svaki komad nakita izrađujemo po primitku narudžbe i nemamo unaprijed gotovih komada. Time spriječavamo nagomilavanje nepotrebnih količina proizvoda i osiguravamo da dobijete samo za vas izrađen komad nakita. Vaš naručeni proizvod će biti izrađen u roku od maksimalno 5 radnih dana od dana vidljive uplate na računu Prodavatelja i dostava će se vršiti odmah po izradi proizvoda.

Isporuka proizvoda za slanje Tiskom i Hrvatskom poštom će uslijediti najkasnije u roku 3 radna dana od gotove izrade proizvoda. Rok izrade počinje teći od vidljive uplate na računu Prodavatelja.

Izrađene proizvode isporučujemo putem TISKA i GLS službe, dostava proizvoda se vrši prema uvjetima TISKA, obično paket bude dostavljen u roku 3 – 5 radnih dana i u slučaju GLS-a 1 – 2 radna dana. Za poslane pakete putem  TISKA Vam dostavljamo šifru za praćenje paketa kako bi u svakom trenutku znali gdje je Vaša pošiljka. Za poslane pakete putem GLS službe dobit ćete obavijest s brojem za praćenje paketa i također će Vas kurir obavijestiti na dan dostave u kojem vremenskom periodu istu možete očekivati.

Sve naručene artikle nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljki.
U rokove za isporuku ne računaju se:

-dan prijema narudžbe/zahtjeva
-vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese Kupca
-vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje Prodavatelj nije kriv
-neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka

Za sva pitanja oko opcija dostave, javite nam se na email info@laridae-design.com ili nas kontaktirajte putem kontakt obrasca.

Pin It on Pinterest